Direct @ contact!
Enquêtes
Organisatie info
acties
Click here for more information about survivalrunning Mehr information uber survivalrunning Il benvenuto sul luogo dei Paesi Bassi di Survivalbond Survivalrun. In altre parole: Una lotta contro gli elementi (acqua, calore, vento ecc) in una zona naturale,!

Klik hier voor informatie over het Handige Boekje

Klik hier voor informatie over het boekje Jeugdtraining

Klik hier voor informatie over de ShirtShop van Eddy

Klik hier om survivaldiploma
Gebruikers Online
Gasten online: 6

Leden online: 0

Totaal aantal leden: 566
Nieuwste lid: ustawienie anteny Pyskowice
Uitslagen en tussenstanden na Steenbergen en Oldenzaal
Uitslagen

De uitslagen van Steenbergen (KSR en JSC) evanals de uitslagen uit Oldenzaal (KSR en MSR) zijn ontvangen en in de TUSSENklassementen 2016-2017 verwerkt.

Uitslagen zijn zoals gebruikelijk te vinden via de knoppen rechts in de wedstrijdagenda. Kijk HIER naar de actuele TUSSENstanden van het seizoen 2016-2017.

Mocht er volgens jou iets niet kloppen in de aangeleverde uitslagen, neem dan s.v.p. alsnog rechtstreeks contact op met de wedstrijdorganisatie (zie betreffende website of de contactgegevens in de wedstrijdagenda). Zij kunnen dit uit eerste hand controleren en eventueel corrigeren waar nodig.

UitslagenSBN op 10 mei 2017
Vacature hoofdredacteur Survivalrun
SBN

Het magazine Survivalrun is een officiële uitgave van de Survivalrun Bond Nederland (SBN), verschijnt driemaal per jaar in een oplage van zo’n 6500 stuks en wordt toegezonden aan SBN-leden. Vanwege het terugtreden van de huidige hoofdredacteur is de SBN op zoek naar een nieuwe kandidaat voor deze functie.

 

De nieuwe editie van het magazine zou eigenlijk half juli al op de deurmat moeten vallen. Omdat dit erg kortdag is met een wisseling van hoofdredacteur is besloten om deze datum op te schuiven. De nieuwe deadline voor het aanleveren van kopij is nu 15 augustus en het blad zal dan rond 15 september op de deurmat vallen.

 

Bekijk hier de volledige vacature hoofdredacteur Survivalrun.

  

Teun op 07 mei 2017
Vacature webmaster
SBN

We groeien hard op diverse vlakken en zijn daardoor per direct op zoek naar een leergierige en flexibele webmaster die kan opereren op het snijvlak tussen techniek, design en realisatie voor onze nieuwe website. Deze website wordt momenteel gebouwd en zal zomer 2017 in gebruik worden genomen.

 

Heb je ervaring met WordPress en websitebeheer en kan je je regelmatig en flexibel voor de bond inzetten dan zijn we op zoek naar jou! Er staat een vergoeding tegenover van € 120,- per maand.

 

Bekijk hier de volledige vacature. 

Teun op 01 mei 2017
Uitslagen en tussenstanden na Bathmen
Uitslagen

De uitslagen van de Schipbeek survivalrun in Bathmen (incl MSR) zijn ontvangen en in de TUSSENklassementen 2016-2017 verwerkt.

Uitslagen zijn zoals gebruikelijk te vinden via de knoppen rechts in de wedstrijdagenda. Kijk HIER naar de actuele TUSSENstanden van het seizoen 2016-2017.

Mocht er volgens jou iets niet kloppen in de aangeleverde uitslagen, neem dan s.v.p. alsnog rechtstreeks contact op met de wedstrijdorganisatie (zie betreffende website of de contactgegevens in de wedstrijdagenda). Zij kunnen dit uit eerste hand controleren en eventueel corrigeren waar nodig.

UitslagenSBN op 19 april 2017
April-editie bondsblad Survivalrun nu al digitaal beschikbaar!
Sponsor en PR

De april-editie van het bondsblad Survivalrun zal binnen nu en een goede week weer op de deurmat vallen bij veel leden! Echter kun je nu alvast digitaal hiervan gaan genieten!

 

http://www.survivalbond.nl/viewpage.php?page_id=38

 

Bevalt het digitaal lezen je goed, geef dan in je SBNprofiel aan dat je het blad niet meer per post wil ontvangen. Al 20% van de leden gingen je voor in die keuze!! Lukt het niet om de wijziging door te geven, stuur dan een kort berichtje met je SBN-lidnummer naar pr@survivalrunbond.nl en we gaan dit regelen voor je! Door het blad digitaal te lezen kunnen er honderden Euro's bespaard worden en kan dit geld weer goed voor andere doeleinden gebruikt worden. Bedankt!!

  

Teun op 11 april 2017
Shoutbox
Je moet ingelogd zijn om shouts te kunnen plaatsen.

26-10-2017 21:39
Uitslagen Ede en Neede verwerkt!

22-10-2017 20:48
Voorlopige uitslagen 25e run in Neede. https://www.uvpon.
..g/2017/424

13-09-2017 10:13
Het seizoen is weer begonnen!!! De uitslagen van Steenbergen staan online! Zie de wedstrijdagenda pc

09-05-2017 13:54
Voorlopige uitslagen Oldenzaal gespot https://www.uvpon.
..g/2016/281

24-04-2017 20:38
Oei... nog maar een paar plaatsen KSR, JSC of recreatief vrij bij de www.dronterlandru.
..

17-04-2017 19:43
voor de Survivalrun in De Knipe zijn in KSR, MSR en JSC nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om de startgroepen aan te vullen

04-04-2017 19:54
Dronterlandrun teaser 21 mei https://m.faceboo...63
99641363

SBNprofiel login

LOGIN
persoonlijke
SBN profiel


Bovenstaande login is voor je persoonlijke SBN ledenprofiel!
De onderstaande login is ENKEL voor de website, het forum en de shoutbox! Dus NIET voor je ledenprofiel! Licentieaanvragen en gegevens wijzigen doe je dus via de bovenstaande login!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.