Direct @ contact!
Enquêtes
Organisatie info
acties
Click here for more information about survivalrunning Mehr information uber survivalrunning Il benvenuto sul luogo dei Paesi Bassi di Survivalbond Survivalrun. In altre parole: Una lotta contro gli elementi (acqua, calore, vento ecc) in una zona naturale,!

Klik hier voor informatie over het Handige Boekje

Klik hier voor informatie over het boekje Jeugdtraining

Klik hier voor informatie over de ShirtShop van Eddy

Klik hier om survivaldiploma
Tussenklassement Brugge
Beste wedstrijdlopers,

Zoals jullie hebben gezien zijn de uitslagen van Vollenhove al wel verwerkt in het tussenklassement maar die van Brugge nog niet. Dit is een gevolg van het feit dat Brugge de uitslagen niet in het juiste formaat heeft aangeleverd. Hierdoor zal de verwerking in het tussenklassement enige vertraging oplopen.

Met vriendelijke groeten,

Bart Bongers
Secretaris SBN
sbn op 14 november 2007
Uitslagen Boerakker ongeldig
Beste survivalaars,

Het bestuur van de survival bond nederland heeft besloten om de uitslagen van Boerakker niet mee te laten tellen voor de tussenstand ( met uitzondering van de categorie TSC). Er zijn cruciale fouten gemaakt waardoor een betrouwbare uitslag niet mogelijk meer was. De SBN beseft dat dit voor velen een teleurstelling zal zijn. Toch vragen wij begrip voor deze beslissing. Een eerlijke concurentie kan pas bestaan als de uitslagen ook op een eerlijke manier tot stand zijn gekomen en dat is in Boerakker helaas niet gelukt. De SBN zal het bestuur van Boerakker uitnodigen om een plan van aanpak te bespreken zodat dit volgend jaar niet weer gebeurt.

Namens het SBN bestuur,
Bart Bongers


sbn op 12 november 2007
NK Vollenhove in het nieuws
Nieuws
De organisatie van Vollenhove er in geslaagd TV-Oost binnen te halen om een reportage te maken van de wedstrijd RUC-lopers om het Nederlands kampioenschap. Zaterdag is de TV-Oost crew op pad geweest om het NK survivalrun RUC te verslaan.
In de sportuitzending van TV-Oost op zondagavond a.s. zijn er beelden van de run te zien en de totale uitzending is in het nieuwsblok op maandagavond om 22.00 uur.
Webmaster op 11 november 2007
BELTRUM BEREIKBAAR!
WedstrijdenUPDATE!

Beste survivalaars,

Tot grote spijt is
de website van Survival Beltrum geheel onvoorzien tijdelijk uit de lucht geraakt. Hierdoor is het voor de organisatie van Beltrum momenteel niet mogelijk uitgebreide informatie te verschaffen over de aanstaande wedstrijd op 6 januari 2008.

In samenwerking met de organisatie is het nu mogelijk om HIER het inschrijvingsformulier te downloaden. Gelieve inzenden vóór 1 december, zie onderschrift op het formulier.


Dringende vragen of opmerkingen mogen jullie sturen naar DIT emailadres.


Gelieve ons en de organisatie niet te overspoelen met tips dat de website uit de lucht is, dat weten we inmiddels wel ;-)

Algemene reacties kunnen jullie op dit bericht geven.
Groet, Martijn en Ineke

Webmaster op 08 november 2007
Tussenstand bijgewerkt
WedstrijdenBeste wedstrijdlopers.

Het heeft lang geduurd voordat er een fatsoenlijke tussenstand kon worden berekend. Er waren diverse problemen met het verkrijgen van de juiste uitslagen. Nu de uitslagen weer op orde zijn, kan de tussenstand eindelijk worden bijgewerkt. Onder menu agenda --> tussenstand kunnen jullie het resultaat bewonderen. Door op een SBN lidnummer te klikken kun je alle resultaten bekijken van een wedstrijdloper.

In de toekomst probeert de SBN altijd zo snel mogelijk de uitslagen op de site te zetten en de tussenstand bij te werken. De SBN is hierbij echter afhankelijk van de medewerking van de wedstrijdorganisaties.

Groeten,
Bart
sbn op 30 oktober 2007
Shoutbox
Je moet ingelogd zijn om shouts te kunnen plaatsen.

26-10-2017 21:39
Uitslagen Ede en Neede verwerkt!

22-10-2017 20:48
Voorlopige uitslagen 25e run in Neede. https://www.uvpon.
..g/2017/424

13-09-2017 10:13
Het seizoen is weer begonnen!!! De uitslagen van Steenbergen staan online! Zie de wedstrijdagenda pc

09-05-2017 13:54
Voorlopige uitslagen Oldenzaal gespot https://www.uvpon.
..g/2016/281

24-04-2017 20:38
Oei... nog maar een paar plaatsen KSR, JSC of recreatief vrij bij de www.dronterlandru.
..

17-04-2017 19:43
voor de Survivalrun in De Knipe zijn in KSR, MSR en JSC nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om de startgroepen aan te vullen

04-04-2017 19:54
Dronterlandrun teaser 21 mei https://m.faceboo...63
99641363

SBNprofiel login

LOGIN
persoonlijke
SBN profiel


Bovenstaande login is voor je persoonlijke SBN ledenprofiel!
De onderstaande login is ENKEL voor de website, het forum en de shoutbox! Dus NIET voor je ledenprofiel! Licentieaanvragen en gegevens wijzigen doe je dus via de bovenstaande login!