Direct @ contact!
Enquêtes
Organisatie info
acties
Click here for more information about survivalrunning Mehr information uber survivalrunning Il benvenuto sul luogo dei Paesi Bassi di Survivalbond Survivalrun. In altre parole: Una lotta contro gli elementi (acqua, calore, vento ecc) in una zona naturale,!

Klik hier voor informatie over het Handige Boekje

Klik hier voor informatie over het boekje Jeugdtraining

Klik hier voor informatie over de ShirtShop van Eddy

Klik hier om survivaldiploma
Inschrijving voor de 6e Survivalrun te Vollenhove is geopend!!
WedstrijdenHallo Allemaal,

Inschrijven voor de 6e Survivalrun te Vollenhove, Veno in the Wetlands, is weer mogelijk. Zie http://www.survivalvollenhove.nl?
Jenneke op 13 september 2007
Noordelijk Recreatie Survival Circuit (NRSC)
OrganisatieHet ?nieuwe? Noordelijk Recreatie Survival Circuit (NRSC) is een initiatief van de zeven Noordelijke survival organisaties, t.w. Boerakker, Leeuwarden, Vollenhove, Westerbork, Kootstertille, De Knipe en Erm. Het circuit is gericht op de recreatief geori?nteerde atleet en heeft als doel om ook voor deze groep een aantal bindende factoren en faciliteiten te cre?ren.
Het circuit zal dit seizoen (2007/2008)worden opgestart en zal voor zowel de jeugd als senioren bij iedere wedstrijd de kortste (recreatieve) afstand bevatten (zie voor afstanden op de site van de betreffende run). Deelnemers aan het circuit zullen worden opgenomen in een (alfabetisch) overzicht met finishtijden, hiervan zal echter geen ?klassement? worden opgemaakt. Welke voordelen heeft deelname aan het circuit voor de atleten:
Ydo de Vries op 12 september 2007
Parcourscommissie
Bestuur

Aan iedereen die dit stukje leest hoeven we niet uit te leggen wat de parcourscommissie doet.

Dat de leden van de commissie voor elke wedstrijd alle hindernissen controleren is algemeen bekend. Ook het controleren van oefenterreinen hoort tot hun taakgebied.

Deze vrijwilligers van de bond moeten op handen gedragen worden , immers de veiligheid van de atleten wordt door hun controle mede bepaald.

Helaas hebben we ook het afgelopen jaar weer moeten constateren dat het niet voor iedereen helder is welke bevoegdheden de commissieleden hebben. Discussies worden aangegaan met de controleurs. Het bestuur wil daarom het volgende onder ieders aandacht brengen.

Webmaster op 11 september 2007
Nieuw UVP programma
SoftwareHallo allemaal,

Het bestuur van de SBN heeft besloten dat er een opvolger moet komen voor het huidige uvp programma. Hiervoor zoekt het SBN ervaren software makers die deze klus willen aanpakken. Dat gebeurt uiteraard tegen een vergoeding. Ben jij zo iemand of weet je iemand die deze ervaring heeft neem dan kontakt op met het secretariaat: info@survivalbond.nl.

Het secretariaat
sbn op 03 september 2007
Leeuwarden
WedstrijdenDe inschrijving voor de BIKKEL-survivalrun in Leeuwarden is weer geopend en er kan worden ingeschreven tot 30 september.

Er zijn weer een groot aantal categorieen zodat er voor iedereen een mooie run te lopen is. Van een funrun over 5 km tot de RUC wedstrijd over 11 km.

Inschrijven kan via http://www.survivalrun.nl, klik in het menu op 'inschrijven'. Je kan gelijk je inschrijving controleren via het menu 'deelnemers'.

Tot 7 oktober in Leeuwarden.
Door Jelle. (forum)
Webmaster op 31 augustus 2007
Shoutbox
Je moet ingelogd zijn om shouts te kunnen plaatsen.

26-10-2017 21:39
Uitslagen Ede en Neede verwerkt!

22-10-2017 20:48
Voorlopige uitslagen 25e run in Neede. https://www.uvpon.
..g/2017/424

13-09-2017 10:13
Het seizoen is weer begonnen!!! De uitslagen van Steenbergen staan online! Zie de wedstrijdagenda pc

09-05-2017 13:54
Voorlopige uitslagen Oldenzaal gespot https://www.uvpon.
..g/2016/281

24-04-2017 20:38
Oei... nog maar een paar plaatsen KSR, JSC of recreatief vrij bij de www.dronterlandru.
..

17-04-2017 19:43
voor de Survivalrun in De Knipe zijn in KSR, MSR en JSC nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om de startgroepen aan te vullen

04-04-2017 19:54
Dronterlandrun teaser 21 mei https://m.faceboo...63
99641363

SBNprofiel login

LOGIN
persoonlijke
SBN profiel


Bovenstaande login is voor je persoonlijke SBN ledenprofiel!
De onderstaande login is ENKEL voor de website, het forum en de shoutbox! Dus NIET voor je ledenprofiel! Licentieaanvragen en gegevens wijzigen doe je dus via de bovenstaande login!